logo

Sjakkelien Tilma

over Sjakkelien Tilma

Hallo, ik ben Sjakkelien Tilma,

Al van jongs af aan ben ik een echte denker en zit ik voornamelijk in mijn hoofd. Door die constante stroom aan gedachten lukte het mij niet altijd om tot ontspanning te komen, terwijl dat iets was waaraan ik wel veel behoefte had. Meerdere mensen raadden mij aan om op yoga te gaan en hoewel ik niet stond te springen belandde ik 12 jaar geleden bij Maria Hartog in de les.

Ondanks mijn aanvankelijke weerstand tegen yoga gebeurde er in die eerste les iets waardoor ik yoga een kans heb gegeven. Vanaf de eerste les merkte ik dat ik mijn gedachten stil kon zetten door me bewust te worden van mijn adem en mijn lichaam. Dit voelde als een hele verademing voor mij en het gaf me veel rust, meer vertrouwen en vooral een betere basis. Sinds die eerste les zijn er nog heel veel yogalessen gevolgd en inmiddels kan ik me een leven zonder yoga niet meer voorstellen.

Omdat yoga mij zo veel brengt, kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik iets met yoga wilde gaan doen. Vaak kwam de gedachte bij me op dat het zo fijn was geweest als ik als kind al met yoga in aanraking was gekomen. Wanneer je als kind al leert hoe je je lichaam kunt voelen en ontspannen, dan heb je daar je leven lang wat aan. Toen ik hoorde over een opleiding kinderyoga heb ik me dan ook niet bedacht en ben ik deze gaan volgen.

Inmiddels ben ik naast mijn baan als leerkracht ook eigenaar van De Kleine Krijger, een praktijk voor kindercoaching en kinderyoga. In de yogalessen is mijn streven om kinderen op een toegankelijke, speelse en leuke manier te leren hoe ze zich kunnen ontspannen.

Wil je meer weten over wat kinderyoga voor je kind kan betekenen? Kijk dan eens op www.dekleinekrijger.nl of mail naar info@dekleinekrijger.nl. Tel. 06-42245162.

De yogales vindt plaats op de woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur.

De eerste les is op 20 september (week 38).
Later instromen is in overleg altijd mogelijk.

.......................................................

 

 

Tel. 050 - 527 64 82

E-mail: info@yogalesgroningen.nl

 

AGENDA & NIEUWS

  • Nieuwe cursussen (12 weken) starten vanaf maandag 20 januari 2020.
  • Klankzegening uit de Himalaya's. Open je hart voor de helende energie van klankschalen en mantrazang. Donderdag 27 februari, 19.00-20.15 uur. Kosten € 10,- .Graag vooraf aanmelden! Tel. 06 1109 3287 of 050-527 6482
  • Workshop Yoga Nidra door Hanneke Kelder, op zondag 1 maart 2020, van 10.30-12.00 uur. .Tel. 06-54781690 en www.inyogagroningen.nl.
  • De lessen op vrijdag worden gegeven door Hanneke Kelder. Dit zijn Yoga Nidra lessen. Instromen is mogelijk. Meer informatie en tarieven: Tel. 06-54781690 en www.inyogagroningen.nl.