logo

Hans Mook

Massage

Hans Mook geeft op donderdag en zaterdag Holistische massage. Ook andere vormen zoals Shiatsu, Lomi Lomi en Hydrowave massage zijn mogelijk.

De massages die Hans geeft sluiten nauw aan bij de Universele yoga zoals ik die geef. Net als yoga is massage een manier om de aandacht weer naar het lichaam te brengen. Zoals Hans zelf zegt: "We maken contact met ons lijf en zijn even uit ons hoofd. Er is op dat moment ruimte om waar te nemen hoe de wisselwerking tussen spanning en ontspanning in je lichaam voelt. Je wordt je weer bewust van de dingen die eerst on-bewust waren."

Massagetherapie is dus niet louter gericht op ontspanning of om zoiets als spierpijn weg te nemen, maar heeft de intentie om te laten zijn ‘wat er is’. Ook al kan die massage natuurlijk wel een ontspannend effect hebben.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je Hans zelf bellen: 0516-432142. Of bezoek zijn website: www.helendemassage.nl

.......................................................

 

 

Tel. 050 - 527 64 82

E-mail: info@yogalesgroningen.nl

 

AGENDA & NIEUWS

  • Cursussen (12 lesweken):
    starten in de week van 15 januari 2018 (wk 3). De voorjaarsvakantie valt in week 9 - 26 februari t/m 2 maart. Laatste lesdag is op 13 april.
  • De lessen op vrijdag worden gegeven door Hanneke Kelder